Tuotteet hakusanalla murano jäätyy (5)

SPIRITUEUX ARANA - Liköörit ja väkevät alkoholijuomat

SPIRITUEUX ARANA - Liköörit ja väkevät alkoholijuomat

Laajentaakseen välinevalikoimaansa, Egiazki-talo on päättänyt kehittää giniä, jossa on Baskimaan makuja käyttäen luumua. Tämä resepti yhdistää luumun makeuden ja katajanmarjan tonic-ominaisuudet. Tämä hedelmäinen liitto tuottaa erittäin harmonista giniä: herkkää, vähän katkeraa, sekä tonic- että raikasta. Maistettaessa tuoksu on kukkainen ja hienostunut, ja maku on luumun hallitsema. Gin Arana viehättää hienostuneella katkeruudellaan sekä sitrushedelmien, absintin ja inkiväärin aromeilla.
Roumaguet Makea viini 2021 Bordeaux - Makea valkoviini AOP Bordeaux

Roumaguet Makea viini 2021 Bordeaux - Makea valkoviini AOP Bordeaux

ALKUPERÄ - TERROIR Makea Valkoviini Bordeaux'sta Roumaguet on tulos tiukasta valinnasta, jonka ovat tehneet viinintekijämme, kunnioittaen Bordeaux'n jaloja terroireja. Bordeaux'n alkuperämerkintä kattaa yli 40 000 hehtaarin alueen, joka kattaa koko Bordeaux'n viinitarhan. Terroirien rikkaus ja läheisyys Atlantin valtamereen luovat ihanteelliset olosuhteet poikkeuksellisten viinien tuottamiseen. VIININ VALMISTUS Korjattu täydellisessä kypsyydessä Perinteinen vinifikaatio ruostumattomassa teräksessä Kypsytetty tankeissa RYPSILAJIT 100% Sémillon MAISTELUMUISTISET Roumaguet Bordeaux Blanc Moelleux paljastaa kauniin kirkkaan keltaisen värin ja hedelmäisen aromin, jossa on sitrushedelmien ja keltaisten hedelmien vivahteita. Suussa se tarjoaa herkullisia makuja eksoottisista hedelmistä ja hienoa tasapainoa makeuden ja hapokkuuden välillä. Hedelmällinen jälkimaku viipyy miellyttävällä raikkaudella.
MONOI KÄSISAIPPUA 300 ML - FILOSOFIA SARJA

MONOI KÄSISAIPPUA 300 ML - FILOSOFIA SARJA

Grassen tuoksu öljypohjainen. Kasviöljyistä valmistettu saippua on keitetty käsityönä perinteisessä Marseille-saippuan valmistustavassa. Se kunnioittaa ja ravitsee herkintäkin ihoa. 97 % luonnollista alkuperää. Viite: 200.1.224
Montbellyn vaakuna

Montbellyn vaakuna

Kommentti Pessac-Léognanin alue on ollut tunnettu viineistään keskiajalta lähtien. Maaperä, joka koostuu sorasta, kivistä ja alluvioista, sekä jyrkät rinteet, ovat erinomaista viinituotantoaluetta. Blason de Montbelly on peräisin huolellisesta valinnasta tämän nimikkeen alueelta, joka sijaitsee Saint-Médard-d'Eyransissa. Nämä maaperät edustavat hyvin Pessacais-terroirien suurta monimuotoisuutta ja mahdollistavat luonteenomaisten viinien valmistamisen. Käytetään erillistä käymistä lämpötilasäädellyissä teräksisissä säiliöissä. Kypsytys 12 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä. Maistelu Pessac-Léognan parhaimmillaan. Väri on kirkas ja syvä rubiininpunaisilla sävyillä. Tuoksu on monimutkainen ja hienostunut, punamarjaisten ja orvokkien nuoteilla, sekä hienovaraisesti vaniljainen. Suussa tanniinit ovat silkkiset ja harmoniset, hedelmäisessä, hieman puumaisessa ja pitkäkestoisessa jälkimaussa. Rypäleet: Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (40%) Tuottaja: Sovex GrandsChâteaux Beychac-et-Caillau (33750) Muodot ja pakkaukset: Pullo (75cl) - 6 pullon laatikko - 2019
Sjalottiomenasiiderietikka 20cl - Domaine Flaguerie

Sjalottiomenasiiderietikka 20cl - Domaine Flaguerie

Flaguerie-omenaviinietikka on orgaanisen omenasiiderin etikkamuunnoksen tulos. Tämä luonnollinen etikka kypsyy useita kuukausia tammitynnyreissä ennen pullotusta ilman suodatusta. Pullon pohjalle saattaa muodostua etikkamamma. Flaguerie-omenaviinietikkaa on rikastettu salottisipulilla. Bruttopaino: 490 g / 1,08 lb 12 kappaleen kartongin paino: 6 kg / 13,23 lb Happamuustaso: 5° Jäännösalkoholi: <0,5°